Over ons

Op deze pagina lees je meer over Accounting.nl. Wij stellen ons graag aan jou voor en vertellen wat het doel van dit kennisplatform is.

Kennisdeling

Wij vinden kennisdeling belangrijk. Daarom plaatsen wij wekelijks kennisartikelen op onze site.

Online vergelijker

Betaal niet teveel dankzij onze boekhoudprogramma vergelijker. Gratis en eenvoudig te gebruiken.

Advies op maat

Advies op maat nodig? Onze experts op het gebied van boekhouding helpen jou graag op weg.

Even voorstellen

Kom meer te weten over Accounting.nl

Leuk dat je ons kennisplatform bezoekt! Wij stellen ons graag aan jou voor. Accounting.nl is hét platform waar kennisdeling plaatsvindt op het gebied van boekhouding en geldzaken. Handig voor zowel startende als gevorderde ondernemers. Hieronder lees je meer over onze achtergrond.

Over ons Accounting.nl

Finance experts

Drie experts omtrent boekhouden delen hun kennis en expertise op Accounting.nl.

Gebruikers vergelijker

Meer dan 1000 mensen hebben de juiste boekhoudsoftware gevonden dankzij onze online vergelijker.

Oprichtingsjaar

Accounting.nl is in 2021 opgericht en is sindsdien voorzien van tal van kennisartikelen en blogberichten.

Het verhaal van Accounting.nl

Moeite hebben met boekhouden en niet weten waar je moet beginnen… Klinkt bekend? Je bent niet de enige. Veel startende en gevorderde ondernemers vinden accountancy en boekhouding moeilijk. Desalniettemin is het een essentieel bedrijfsaspect wat van belang is om op orde te hebben. Zonder goede boekhouding heb je namelijk geen inzicht in de kansen en mogelijke valkuilen op financieel vlak binnen jouw organisatie. Dit vormde het startpunt van de oprichting van Accounting.nl.

Drie experts op het gebied van finance en boekhouden zijn in 2021 van start gegaan met het opzetten en uitbouwen van Accounting.nl. Hét kennisplatform over accounting en boekhouden van Nederland. Wekelijks delen zij hun tips, kennis en ervaring met betrekking tot een goede boekhouding met jou. In begrijpelijke taal. Daardoor wordt het opzetten en het waarborgen van de juiste boekhouding een stuk eenvoudiger en gemakkelijker. Start met leren en bezoek onze blog en kennisbank.

Dit zijn wij

Het team van Accounting.nl

Maak kennis met het team van Accounting.nl. Hieronder stellen wij ons in het kort aan jou voor. Heb je een specifieke vraag voor één van onze finance experts? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.

Bas de Vries

Bas de Vries

Hoofdredacteur en finance expert

Na het behalen van zijn master in economie is Bas werkzaam geweest binnen diverse multinationals als CFO. In zijn vrije tijd deelt hij zijn kennis en expertise op Accounting.nl.

Dennis de Ruiter

Dennis de Ruiter

Redacteur en finance expert

Dennis is sinds jaar en dag werkzaam als ondernemer en weet als geen ander hoe belangrijk een goede boekhouding is. Alle tips die hij had willen weten als startende ondernemer, deelt hij op Accounting.nl.

Laura de Jong

Laura de Jong

Redacteur en finance expert

Laura is ijzersterk op het gebied van boekhouding. Dat is ook niet verwonderlijk, aangezien zij een eigen boekhoudkantoor heeft. Haar kennis op dit vlak deelt zij graag met onze lezers.