Contactpagina

Heb je een vraag en/of opmerking? Wij horen graag van jou. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op deze pagina.

Telefoonnummer

085 060 4326

Bedrijfsgegevens

Keizersgracht 520H
1017EK Amsterdam
KvK-nummer: 82961468

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Door wie is Accounting.nl opgericht?

Accounting.nl is in 2021 opgericht door finance experts Bas, Dennis en Laura. Wil je meer over hen te weten komen? Bekijk dan de ‘over ons’-pagina.

Wat is het doel van Accounting.nl?

Het doel van Accounting.nl is om haar lezers te voorzien van eerlijke en begrijpelijke informatie over boekhouding en accountancy. Let wel, onze informatie is louter informatief bedoeld. Wij geven geen persoonlijk advies en zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes.

Is jullie vergelijker gratis te gebruiken?

Onze online boekhoudsoftware vergelijker is gratis te gebruiken. Dit vinden wij belangrijk, omdat iedereen de kans moet hebben om de juiste software te vinden tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?

Je kunt het beste contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Je kunt ook een mail sturen naar info@accounting.nl. Wij streven ernaar om jou binnen 2 werkdagen te voorzien van een antwoord.

Hoe kan ik meer leren over boekhouden?

Je kunt meer leren over boekhouden en accountancy door onze blogartikelen en kennisbank te lezen. Daarin delen onze finance specialisten namelijk hun kennis en expertise rondom boekhouden en accounting.

Waarom is accounting en boekhouding belangrijk?

Een goede boekhouding is van belang om tijdig kansen en eventuele valkuilen te zien op het gebied van financiën en geldzaken. Het is daardoor een essentieel bedrijfsaspect van elke onderneming.

Contactformulier

Neem eenvoudig contact met ons op

5 + 3 =